Fertőtlenítő Rendszer

COMPLETE DISINFECTION SYSTEM

FERTŐTLENÍTÉSSEL KAPCSOLATBAN HÍVHATÓ TELEFON SZÁMUNK: +36/70 886 7790


Clomplete Disinfecting System

Az Clomplete Disinfecting System hét lépést foglal magában, melynek kialakításában, olyan szakember is részt vett, mint Dr. Bujdosó László főorvos Úr (közegészségtan, járványtan- és megelőző orvostan, népegészségtan szakorvos).

1 - Mérés

Minden helységben, labor mintavétellel alátámasztott, egyedi felméréseket végzünk. A mintavételekhez a legmodernebb mobillaborokat használjuk. A Lumitester SMART többféle vizsgálatra képes:
- ATP (az adenozin-trifoszfát (ATP) teszt felméri a vízben és más anyagokban lévő baktériumokat,
- ADP ( adenozin-difoszfát)
- AMP (adenozin-monofoszfát)

2 - Elemzés

Minden egyes labor mintát egyedi elemzésnek vetünk alá a felhasználási terület sajátosságainak figyelembe vételével.

3 - Tervezés

Az adott ingatlanhoz igazodó, egyedi, pontos beavatkozási tervet készítünk.

4 - Beavatkozás

Ionizát nanoporlasztásos (5 mikron alatti) technológiával, tökéletes érintésmentes felület- és légtérfertőtlenítést végzünk!

5 - Ellenőrzés

A beavatkozást telítettség méréssel és felületi mintavételekkel ellenőrizzük.

6 - Tanúsítás

Az elvégzett beavatkozásainkat tanusítvánnyal látjuk el. Rendszerünk mindenben megfelel a jelenleg érvényben lévő közegészségügyi előírásoknak, és ISO kompatibilis.

7 - Utánkövetés

A fertőtlenítés után folyamatos ellenőrzéseket végzünk meghatározott időnként, illetve tanácsadást, fetőtlenítő termékek ellátását végezzük.Innovatív higiéniás légtér és felület-kezelési eljárások.


Magas fokú fertőtlenítő hatás, hidrogén peroxidon alapuló automatizált rendszerrel


Az egészségügyi területeken kívül a megfelelő higiéniai szint fenntartása nagyon sok területen alapkövetelmény. A higiénia fenntartása mellett sok területen szükséges időszakos fertőtlenítési beavatkozás.
Tanulmányok bizonyítják, hogy a gázfázisú hidrogén peroxid elpusztítja a kézi fertőtlenítés után még fennmaradó fertőző ágenseket is. Az érintés nélküli H2O2 rendszerű technológia a problémás, nehezen hozzáférhető helyeken is képes megsemmisíteni az ellenálló kórokozókat is.
A módszer alkalmas olyan terek és felületek fertőtlenítésére, amelyek esetén ez kézzel nem, vagy csak nehezen végezhető el. Egyszerre kezelhetők a zárt térben levő felületek, eszközök, műszerek úgy, hogy nem kell tartani a korróziótól és az elektronika meghibásodásától.
Nagyon fontos előny a személyzet és a környezet biztonsága, a gáz fázisban lebegő ionizált hidrogén peroxid nem csapódik ki a felületeken, a behatási idő után vízre és oxigénre bomlik. A technológia 100%-ban környezetbarát. Nem hagy maga után nedves felületet, mérgező vagy veszélyes szermaradványt.
Az eljáráshoz szükséges egy speciális automatizált mikro-porlasztó berendezés. Mikro mennyiségű ezüst ionokkal katalizált 12%-os hidrogén peroxid oldatot juttat a légtérbe a célnak megfelelő koncentrációban. A cseppek a légtérben lebegve minden helyre eljutnak, ahova a levegő képes behatolni, így az emberi hiba-tényezővel nem kell számolni. Szétroncsolják a kórokozók membránját, ami által a baktériumok, gombák vírusok, spórák elpusztulnak.
A készülék több protokoll szerint programozott a fertőtlenítési szint és a fertőtlenítendő tér nagysága szerint dolgozik. 3 féle higiéniai szintnek megfelelő koncentrációt érhetünk el:
1. higiéniai kezelés szint
2. közepes erősségű fertőtlenítés
3. záró fertőtlenítés

A készülék nem csak az egészségügyben használható, hanem minden területen, ahol meghatározott higiéniai szint tartása vagy fertőtlenítés követelmény. Használható megelőző, fenntartó, vagy beavatkozási célból.

Hidrogén peroxid kezelést több célból végezhetünk, melyek a következők lehetnek:
• Penésztelepek eltüntetése
• baktériumokra és vírusok elpusztítása
• Szagtalanítás, (dohányfüst mentesség)

Alkalmazási területek az egészségügyi területeken kívül:
A hidrogén peroxid köddel végzett légtér és felület fertőtlenítés különösen ajánlott azokon a munkaterületeken, ahol sok ember csoportosul, mint például: szociális intézmények, szállodák, éttermek, szépségszalonok, torna-, edzőtermek, iskolák, bankok, de mint egyedülállóan hatékony környezetbarát eljárás biztonsággal alkalmazható és kifejezetten ajánlott az élelmiszeripar minden területén is.
A következő felsorolásokban részletesebb tájékoztatást személyes konzultáción keretein belül tudunk információt adni:
• Hotelszoba higiénia
• Bölcsődék, óvodák, iskolák fertőtlenítése
• Éttermek, konyhák hidrogén peroxidos fertőtlenítése
• Irodák, munkahelyek üzletek fertőtlenítése, szagtalanítása
• Konferencia termek fertőtlenítése, szagtalanítása
• Mosdók és öltözők, edzőtermek
• Várótermek, ügyfélszolgálatok
• Személyszállító járművek
• Teherautók rakterének hidrogén peroxidos fertőtlenítése
• Klíma- és belsőtér tisztítás, szagtalanítás
• Magánrendelőkben
• Állatorvosi rendelők
• Lakásfertőtlenítés egyszerűen, biztonságosan

A hidrogén peroxid természetes megoldás vegyszerek nélkül, de nem helyettesíti a hagyományos takarítást, arra épülve fertőtlenít!
Kezelés menete:
Az eljárás megkezdése előtt minden élőlénynek el kell hagynia a kezelendő helyiséget, beleértve a kisebb növényeket is. A területet lezárjuk, hogy a hidrogén peroxid ne tudjon kiszökni a kezelés közben. Az előkészítés után a speciális hidrogén peroxid porlasztó készüléket elhelyezzük a kezelendő helyiségben, beállítjuk a megfelelő paramétereket, aminek megfelelően a gép adott koncentrációban, adott ideig állítja elő a mikro méretű cseppekből álló hidrogén peroxid ködöt.
A megfelelő koncentrációjú hidrogén peroxid elpusztítja a baktériumokat, vírusokat, gombát és penészt.
A program időtartama a szoba vagy lakás méretétől és az elérni kívánt céltól függ. Nincs szükség a helyiség kipakolására, a bútorok elmozdítására. A hidrogén peroxid kezelés utáni várakozási időben a felesleges hidrogén peroxid lebomlik oxigénné és vízpárává. Ezután a helyiség elfoglalható környezetté válik.
A felsoroltakon kívül az eljárás biztonsággal alkalmazható minden olyan helyszínen ahol a fokozott higiénia alapkövetelmény